Lord Style Grundades år 2017, vi finns på storagatan 20b i Köping. Vi på Lord Style erbjuder prisvärda klippningar och andra behandlingar. Vår vision är att du som kund lämnar vår frisörsalong nöjd. Vi strävar efter att använda oss av senaste tekniken och produkter från världsledande varumärken. 

Vi kommer att hjälpa dig att uppnå det utseende du stävar efter oavsett om du har kort hår eller långt hår, vi erbjuder även skäggtrimning, varmvax, färgning och slingor. 

Jag som äger Lord Style heter Ebrahim och jag öppnade min första frisörsalong år 2006 i Damaskus i Syrien. Jag har jobbat heltid som frisör och har därmed långt erfarenhet av olika typer av behandlingar. Vi på Lord Style har drop in men om du av någon anledning vill boka tid exempelvis inför bröllop är du välkommen att kontakta mig.

Vi är kreativa och ger dig mer än gärna råd om form och färg som passar just dig. Vi rekommenderar alltid en plan för att hjälpa dig och för att förverkliga dina önskemål. Priserna är fasta, vi ser fram emot att se dina inspirerande bilder. Varmt välkommen till Lord Style.