Ditt skägg är din identitet. Därför det är viktigt för dem alla flesta att skägget har bra form.  Om du inte trimmat skägget själv är det enklaste sättet att få en snygg skägg är att besöka en erfaren barberare. Hos oss på LordStyle snyggar vi till din skägg för endast 80 kronor. Nu när det är restriktioner på grund av pandemin eller kanske ekonomin inte räcker till så vill man veta hur man trimmar skägget på egen hand. 

Innan du trimmar din skägg är det viktigt att du har en del produkter. Du behöver inte köpa dyra saker utan det räcker med dem billigaste som finns i butiker nära dig.  Det är bra att du köper en skägg schampo, olja och skägg balsam. Sedan för att få en bra form är det viktigt att du hittar en bild med den utseende du vill ha. Då vet du ungefär hur du ska planera din trimning.  Innan du börjar din trimning är det viktigt att du kammar skägget uppifrån och ned. Nu ska du fixa linjerna. Börja med kinden och sedan halsen, Sedan trimma runt munnen och hela mustaschen. 

Vill du att en professionell barberare tar hand om din skägg. Tveka inte att komma förbi vår Salong på Storagatan 20 B i Köping. Vi har drop in.